Antonescu: Comisia USL nu are un termen precis pentru finalizarea cererii de suspendare a lui Băsescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că nu a fost stabilit un termen precis până la care comisia USL să finalizeze cererea de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, el precizând însă că lucrurile nu vor trena.

304 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Comisia USL nu are un termen precis pentru finalizarea cererii de suspendare a lui Băsescu

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax foto)

"Comisia s-a organizat, lucrează. Eugen Nicolăescu ne-a prezentat modul în care comisia înţelege să construiască acest document politic. Am discutat, am luat act, comisia va lucra în continuare, în momentul în care documentul va fi finalizat va intra în dezbaterea grupurilor parlamentare, apoi în dezbatere publică şi pe procedura parlamentară obişnuită", a spus Antonescu.

Liderul PNL a spus că USL nu a stablitit un calendar sau o dată până la care cererea să fie finalizată.

"E de înţeles că lucrurile nu vor trena. Se lucrează cu toată seriozitatea, nu au o dată precisă, e o acţiune prioritară pentru colegii din comisie, o să vedem exact cum se dozează toată acţiunea. Nu veţi aştepta foarte mult", a spus Antonescu.

Liderii USL au anunţat, în urmă cu o săptămână, că au decis declanşarea procedurii de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

Crin Antonescu spunea atunci că acest demers al USL "nu e un moft, nu e o invenţie de agendă".

El declara că, probabil după o săptămână, cererea de suspendare va fi discutată de grupurile parlamentare ale opoziţiei iar, dacă aceasta va fi asumată, se va iniţia procedura prevăzută de Constituţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici