Antonescu: Dacă se găsesc pârghiile constituţionale, devansarea prezidenţialelor poate fi impusă

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, miercuri, la Realitatea TV, dacă crede că se va ajunge la un acord cu preşedintele Băsescu privind devansarea prezidenţialelor, el răspunzând: "Nu ştiu dacă e necesar un acord, dacă se găsesc pârghiile constituţionale, lucrurile pot fi impuse".

596 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Dacă se găsesc pârghiile constituţionale, devansarea prezidenţialelor poate fi impusă

Crin Antonescu (Imagine: ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat dacă crede că se va putea ajunge, în urma discuţiilor cu preşedintele Traian Băsescu, la un acord în privinţa devansării prezidenţialelor, liderul USL a răspuns la Realitatea TV: "Nu ştiu dacă e necesar un acord. Dacă se găsesc pârghiile constituţionale, lucrurile pot fi impuse".

El a menţionat, în acest context, că prevederile constituţionale au întâietate în faţa poziţiilor actorilor politci.

Antonescu a declarat că marţi seară a avut o întâlnire cu premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu la Senat, pe tema MCV, la solicitarea şefului statului, ideea comasării alegerilor, susţinută de USL, fiind evocată de către premier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici