Antonescu: Desemnăm candidatul PNL la Preşedinţie în Congres, dacă cel făcut în USL nu e suficient

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, răspunzând unei întrebări, că liberalii vor organiza un Congres pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale dacă cel făcut anterior, pe vremea când partidul făcea parte din USL, nu este suficient.

354 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Desemnăm candidatul PNL la Preşedinţie în Congres, dacă cel făcut în USL nu e suficient

Crin Antonescu (Imagine: Lucian Radulescu/Mediafax Foto)

"PNL, ştie toată lumea, are un candidat la Preşedinţie. Din punct de vedere formal va trebui să vedem dacă acel Congres pe care noi l-am făcut pe când eram în USL şi care a desemnat un candidat la Preşedinţie este suficient. Dacă nu, o să facem altul. Nu e niciun fel de problemă", a răspus Antonescu.

Întrebat dacă este posibil ca la acest eventual Congres să se dea un vot de revalidare şi pentru preşedintele PNL, Antonescu a răspuns: "În congresele noastre este posibil întotdeauna orice este legal şi constituţional".

"Din păcate, ultima serie de congrese pe care doar pentru curiozitatea dumneavostră le-am organizat nu au adus surprize. Bineînţeles că un Congres, conform statutului, poate să discute şi să pună pe ordinea de zi orice", a adăugat Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici