Antonescu: E datoria PNL să dea şansă celor care nu s-au resemnat cu Băsescu, Boc şi Udrea

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, joi, în deschiderea Conferinţei Consiliului de Coordonare Bucureşti, că este de datoria PNL să dea o şansă aşteptării acelei Românii care nu s-a resemnat să fie condusă aşa cum este condusă de Traian Băsescu, Emil Boc şi Elena Udrea.

16 afișări
Imaginea articolului Antonescu: E datoria PNL să dea şansă celor care nu s-au resemnat cu Băsescu, Boc şi Udrea

Antonescu: E datoria PNL să dea şansă celor care nu s-au resemnat cu Băsescu, Boc şi Udrea (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Liderul PNL a spus, referindu-se la Congresul partidului din zilele următoare, că PNL va alege un drum, o conducere, va asuma angajamente şi va spune clar electoratului din România cine este partidul şi ce doreşte să facă.

"Este datoria noastră să dăm un răspuns clar la această întrebare. Este datoria noastră să dăm o şansă aşteptării, speranţei acelei Românii care nu s-a resemnat să fie condusă aşa cum este condusă de Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea şi toţi ceilalţi asociaţi ai lor", a spus Antonescu.

El a adăugat că indiferent de rezultatele din zilele următoare "unitatea şi forţa partidului e dată de noi toţi, nu de un conducător sau altul".

Liderul PNL a trecut în revistă succesele PNL Bucureşti.

Preşedintele PNL a spus că în prezent PNL reste la egalitate cu PDL în intenţiile electoratului din Bucureşti.

"Astăzi, practic, Partidul Naţional Liberal are o cotă de încredere sau de intenţie de vot cap la cap cu partidul caracatiţă, cu partidul tuturor posibilităţilor, cu partidul stat care se numeşte PDL şi cu care şi în Bucureşti ca şi în întreaga ţară va trebui în continuare să ne luptăm şi să câştigăm această luptă", a spus el.

Delegaţii PNL au fost întâmpinaţi la intrarea în sala de conferinţe de patru panouri înfăţişându-l pe Cristian Banu, candidat la şefia organizaţiei, cu un mesaj scris greşit: "Cristian Banu, Presesinte!".

Delegaţii PNL au fost aşteptaţi cu muzică a formaţiei Phoenix dar şi a unor cântăreţi români de folk.

Cristian Banu este unul dintre cei trei candidaţi la preşedinţia PNL Bucureşti alături de Leopold Lupuşanschi şi Andrei Chiliman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici