Antonescu: Eu nu dorm şi tocmai de asta este foarte nervos Băsescu. El este bolnav de multe

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seară, că el nu doarme şi tocmai acesta este motivul pentru care este foarte nervos preşedintele Traian Băsescu, despre care a susţinut că are "apucături de securist", că "minte incurabil" şi este "bolnav de multe lucruri".

748 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Eu nu dorm şi tocmai de asta este foarte nervos Băsescu. El este bolnav de multe

Traian Basescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Apucăturile de securist sunt mai urâte decât faptul că foloseşte cuvinte inacceptabile pentru poziţia sa publică. Dar mai semnificative sunt apucăturile de securist, exemplu: povesteşte cum se poartă – evident sunt convins că minte – Ponta în nişte întâlniri tete-a-tete. Să presupunem că domnul Ponta e politicos şi nu sare la scandal atunci când se întâlneşte cu domnul Băsescu. Cum e asta să torni tu la televizor cum vorbeşte sau ce vorbeşte Ponta într-o întrevedere privată cu tine?", a afirmat preşedintele PNL, într-o emisiune Antena 3.

De asemenea, el a ţinut să precizeze faptul că nu doarme, aşa cum l-a acuzat preşedintele Traian Băsescu. "Antonescu nu doarme, nu doarme şi între altele şi de asta e foarte nervos domnul Băsescu. Dar hai să o zicem pe asta, cu «doarme» că nu putem să spunem că e corupt, am încercat pe aia cu securist, dar a schelălăit scurt şi...Când a început cu Antonescu – Porumbacu, tot aşa pe chestiuni aruncate în on-line şi reluate aluziv într-un interviu. Am ieşit şi am spus «minţi, nu ai nimic, că nu ai cum să ai, că nu am avut nicio treabă niciodată». A bătut în retragere, a plecat. Acum, cu somnul (...) Nu e nimeni bolnav nici de somn, nici de minciună, dânsul este bolnav de multe lucruri şi mă refer la cele morale, evident", a mai afirmat Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că premierul Victor Ponta e ca "un pisicuţ" în discuţiile cu el, afirmând totodată că aceasta este "mitoman", "cum e Crin Antonescu bolnav de somn".

"Victor Ponta, când vine la mine, e ca un pisic, ca un pisic, «da, domnu' preşedinte, da, domnu' preşedinte» (...) este ca un pisicuţ ... şi după ce iese şi ajunge la Palatul Victoria sau se vede cu un microfon în faţă vorbeşte cum vedeţi. De aceea îl fac mincinos, de aceea îl fac mincinos şi pentru ce a povestit despre CSAT, de aceea îl fac mincinos şi pentru declaraţiile pe care le dă pentru presa străină, pentru că are nevoie de imaginea mea externă şi spune «coabitez, am învăţat din lecţia verii, nu ştiu ce...», iar acasă face ce face", a susţinut Băsescu, la B1 Tv.

"El e mitoman, e bolnav din punctul ăsta de vedere, cum e Crin Antonescu bolnav de somn, omul ăsta e bolnav de minciună. E mitoman", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici