Antonescu îşi depune vineri dimineaţă, la BEC, candidatura la Preşedinţie

Liderul PNL, Crin Antonescu, îşi va depune, vineri dimineaţă, la BEC, candidatura pentru alegerile prezidenţiale, el având, potrivit unor surse, peste 1,5 milioane semnături de susţinere şi urmând să fie însoţit de personalităţi din partid şi Comitetul de sprijin iniţiat de Emil Constantinescu.

11 afișări
Imaginea articolului Antonescu îşi depune vineri dimineaţă, la BEC, candidatura la Preşedinţie

Antonescu îşi depune vineri dimineaţă, la BEC, candidatura la Preşedinţie (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Conform unui anunţ al Departamentul de Comunicare al PNL, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, îşi depune oficial candidatura la Preşedinţia României la sediul Biroului Electoral Central, vineri, la ora 10.00.

Potrivit unor surse liberale, pentru depunerea candidaturii lui Antonescu s-au strâns peste un milion jumătate de semnături.

Conform aceloraşi surse, liderul liberalilor va porni spre sediul BEC, la 9.30, de la sediul PNL Bucureşti, într-un marş, însoţit de mai multe personalităţi din Comitetul de sprijin al candidaturii sale iniţiat de fostul preşedinte Emil Constantinescu, dar şi de personalităţi din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici