Antonescu: Nu exclud deloc să aibă loc o remaniere cu ocazia Delegaţiei Permanente a PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că nu exclude ca la momentul Delegaţiei Permanente de la 1 februarie să aibă loc remanieri în rândul miniştrilor, ca urmare a unui proces de evaluare bazat pe modul în care au luat decizii guvernamentale şi au comunicat public.

180 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu exclud deloc să aibă loc o remaniere cu ocazia Delegaţiei Permanente a PNL

Antonescu: Nu exclud deloc să aibă loc o remaniere cu ocazia Delegaţiei Permanente a PNL (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Antonescu a fost întrebat dacă la momentul Delegaţiei Permanente a PNL se va lua în discuţie şi o eventuală înlocuire a lui Radu Stroe.

"Luăm în discuţie activitatea tuturor miniştrilor, în această evaluare nu e deloc exclus ca în unele cazuri să se procedeze şi la remanieri. (...) Sunt nişte criterii aproape universale (de evaluare a miniştrilor, n.r.): modul în care au îndeplinit partea lor, ministerul pe care îl conduc, din programul de guvernare - în asta de fapt intră tot, intră decizii, intră management, intră bineînţeles comunicarea publică", a declarat liderul PNL.

Antonescu a mai fost întrebat de ce nu i-a cerut demisia ministrului de Interne.

"Pentru că nu are rost să prejudec eu o decizie a partidului, pentru că ne despart câteva zile, o săptămână practic de acest moment de bilanţ şi pentru că nu doresc, nu am făcut-o niciodată, să mă substitui eu partidului", a mai spus preşedintele PNL.

El a precizat că Ramona Mănescu şi Cristian Buşoi au avut mandate foarte bune până acum.

Antonescu a mai fost întrebat dacă, în situaţia în care ar fi fost în locul lui Radu Stroe, şi-ar fi dat demisia de onoare.

"Asta este o istorie contrafactuală şi nu vă răspund la întrebarea asta, fiecare face ce consideră de cuviinţă", a replicat Antonescu.

El a mai fost întrebat dacă are ceva să-i reproşeze lui Radu Stroe.

"Eu cred că nu e vorba de reproşuri între persoane, este vorba de a identifica şi de a corecta deficienţe structurale, instituţionale", a mai spus preşedintele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici