Antonescu: Nu-i nicio criză, Ponta are de răspuns până luni dacă doreşte să mai facă guvern cu PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că premierul Victor Ponta are de răspuns "cetăţenilor din România" până luni dacă mai vrea să facă guvern cu PNL, cu Klaus Iohannis vicepremier, sau construieşte altă alianţă, cu Gabriel Oprea, Daniel Constantin şi Dan Voiculescu.

850 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu-i nicio criză, Ponta are de răspuns până luni dacă doreşte să mai facă guvern cu PNL

Crin Antonescu (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Nu e nicio criză, domnul prim-ministru Ponta are de răspuns cetăţenilor din România, măcar celor care ne-au votat, până luni, dacă doreşte să mai facă Guvern înainte cu PNL, cu Klaus Iohannis vicepremier, sau doreşte să construiască ce a început să facă, o altă alianţă, cu Voiculescu, cu domnul Oprea, cu domnul Constantin, în fine, cu cine doresc", a spus Antonescu, într-o intervenţie telefonică la B1TV.

El a menţionat că PNL nu este în situaţia de a accepta condiţii de la Victor Ponta.

"Nu suntem în situaţia de a accepta condiţii de la domnul Ponta", a spus Antonescu.

Întrebat despre faptul că nu mai este prieten cu preşedintele PSD, Antonescu a răspuns că a spus acest lucru de jumătate de an. "Important este ca atat timp cât suntem asociaţi să fim corecţi", a precizat Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici