Antonescu nu se teme de plecarea parlamentarilor PNL la PDL

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, marţi, la finalul BPC, că nu are nicio emoţie în privinţa racolării parlamentarilor liberali de către PDL, menţionând că are încredere în colegii săi şi că plecarea unuia sau altuia la democrat-liberali nu schimbă esenţialul în politica românească.

24 afișări
Imaginea articolului Antonescu nu se teme de plecarea parlamentarilor PNL la PDL

Preşedintele PNL Crin Antonescu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Întrebat dacă deţine informaţii privind discuţii ale PDL cu parlamentarii PNL în vederea racolării, pe modelul documentului prezentat de PSD, Crin Antonescu a menţionat că tentativele PDL de a racola sunt vechi, adăugând că nu are vreo emoţie în acest sens.

"Mă amuză modul în care Geoană nu poate să spună ce ar vrea să spună şi recuge, ca şi la operaţiunea Turnu Măgurele, la astfel de proceduri care pot face deliciul dumneavoastră şi al nostru, al consumatorilor de presă. Tentativele PDL de a racola persoane, primari, consilieri, parlamentari, aflate la noi sau la PSD, de a racola persoane sau serviciile lor, chiar rămânând sub culorile partidului sub care au câştigat mandatul, sunt vechi, multiple şi notorii", a spus Antonescu.

El a adăugat că, în ceea ce priveşte parlamentarii PNL, nu are vreo emoţie că cineva ar pleca la PDL.

"N-am vreo emoţie că ar pleca cineva la PDL, pentru că am încredere în toţi colegii mei şi pentru că eventuala plecare a unuia sau altuia dintre parlamentari nu ar schimba nimic din ceea ce este esenţial în politica românească şi în confruntarea politică", a conchis Crin Antonescu.

O strategie a echipei de campanie a PSD, făcută publică la sfârşitul săptămânii trecute, relata că PDL va încerca să racoleze parlamentari de la PSD şi de la PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici