Antonescu: Presa a făcut din Becali un soi de supervedetă adesea comică a politicii româneşti

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat duminică, la emisiunea "După 20 de ani", că mass-media au făcut din Gigi Becali un "soi de supervedetă, adesea comică" a politicii româneşti, el arătând că prezenţa acestuia pe listele USL e socotită "acceptabilă".

406 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Presa a făcut din Becali un soi de supervedetă adesea comică a politicii româneşti

Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"Gigi Becali are în politica din România importanţa pe care dumneavostră i-aţi acordat-o - mai mare, mai mică. Nu PNL, nu USL au făcut din Gigi Becali un soi de supervedetă, adesea comică, a politicii româneşti, ci relaţia sa cu mass-media", a spus Antonescu în emisiunea "După 20 de ani", transmisă de Pro TV.

El a spus că prezenţa lui Becali pe listele USL e considerată "acceptabilă".

"Din punctul nostru de vedere, într-un asemenea moment, în care am construit o mare coaliţie, prezenţa lui Gigi Becali a fost socotită acceptabilă . Că se face o discuţie enormă în jurul lui Gigi Becali e opţiunea dumneavostră, a presei", a adăugat Antonescu.

El a precizat, răspunzând unei întrebări, că prezenţa lui Becali în PNL este formală şi că nu se pune problema să aibă funcţii în partid sau să i se dea funcţii administrative cum e cea de ministru.

"Acordul constă în această asociere şi în candidatura domnului Becali. Prezenţa în PNL e formală. (...) Dacă după alegeri Gigi Becali va dori că continue activitatea cu partidul său, să devină deputat independent, să devină un deputat independent inclus în majoritatea USL sau să se integreze cu adevărat în PNL – asta e opţiunea domniei sale şi la o asemenea opţiunea vom vedea atunci. Dar nu se pune acum problema să aibă nişte funcţii în PNL sau prim-ministru", a răspus Antonescu, întrebat dacă USL îi va da lui Becali funcţii după parlamentare sau îl va face ministru.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici