Antonescu şi-a anunţat "oamenii din prima linie" pentru campania de la prezidenţiale

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că oamenii săi din prima linie pentru campania de la alegerile prezidenţiale sunt Petre Roman, Vlad Moisescu, Rareş Mănescu, Stejărel Olaru, Adriana Săftoiu, Aurelian Pavelescu şi Sam Patten.

143 afișări
Imaginea articolului Antonescu şi-a anunţat "oamenii din prima linie" pentru campania de la prezidenţiale

Antonescu şi-a anunţat "oamenii din prima linie" pentru campania de la prezidenţiale (Imagine: Mediafax Foto)

"Din echipa mea fac parte Petre Roman, Vlad Moisescu, Rareş Mănescu, Stejărel Olaru, Eduard Helvig, Alexandra Caracoti, Adriana Săftoiu, Aurelian Pavelescu. Aceştia sunt oamenii mei din prima linie", a susţinut Crin Antonescu, adăugându-l pe listă şi pe consultantul american Sam Patten.

Liderul PNL a spus că Vlad Roşca şi Cătălin Harnagea nu fac parte din echipă, infirmând informaţiile apărute în acest sens.

"Vlad Roşca nici nu a fost în discuţii. Nu am discutat cu el. Harnagea nu face parte din echipă. Restul sunt invenţii...", a spus Antonescu, menţionând că are dreptul să-şi stabilească propriul staff de campanie, a cărui componenţă o va face publică fără nicio rezervă.

Întrebat dacă şi Dan Mihalache este consilierul său, Antonescu a menţionat că are "o colaborare" şi cu Mihalache.

Conform unor surse din PNL, Eduard Helvig şi Alexandra Caracoti sunt "asistenţii personali" ai lui Antonescu, Vlad Moisescu se va ocupa de strângerea de fonduri, Adriana Săftoiu de comunicare, iar Stejărel Olaru de problemele ce ţin de securitatea naţională.

În plus, potrivit surselor citate, sunt vizaţi pentru campanie şi liberali precum Mircea Diaconu şi Marius Nicoară. Aceştia l-ar putea consilia pe liderul liberalilor în campania pentru alegerile prezidenţiale.

Rareş Mănescu ar putea fi director de campanie şi la Prezidenţiale, acest lucru ţinând de scorurile obţinute de PNL la europarlamentare.

Contactat de MEDIAFAX, Cătălin Harnagea, fost şef al SIE, a declarat că nu face parte din echipa de campanie a lui Crin Antonescu, dar a menţionat că se ocupă de partea logistică a campaniei.

"Eu mă ocup de partea logistică a campaniei. Nu am de-a face cu Crin Antonescu pe politic sau pe imagine, ca şi consilier. Nu mă ocup de comunicare sau de strategii politice. Nu fac parte din staff ca şi membru care îl consiliază pe Antonescu" a spus Harnagea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici