Antonescu şi Ponta au participat la ceremonia de Ziua Imnului Naţional

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, şi premierul Victor Ponta au participat, duminică, la ceremonia din Parcul Carol din Capitală unde a fost sărbătorită Ziua Imnului Naţional, asistând la demonstraţiile Regimentului 30 Gardă şi Protocol "Mihai Viteazul".

548 afișări
Imaginea articolului Antonescu şi Ponta au participat la ceremonia de Ziua Imnului Naţional

Antonescu şi Ponta au participat la ceremonia de Ziua Imnului Naţional (Imagine: Andreea Alexandru/Arhiva Mediafax Foto)

Cu ocazia Zilei Imnului, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol din Bucureşti au fost intonate imnurile pe care România le-a avut de-a lungul timpului, culminând cu "Deşteaptă-te române". Totodată, cei prezenţi au putut urmări un exerciţiu de dexteritate cu armele de luptă, cu baionetele montate, ale militarilor din Regimentul 30 Gardă şi Protocol "Mihai Viteazul".

La ceremonie au asistat preşedintele interimar, Crin Antonescu, şi premierul Victor Ponta, însoţit de fiul său, Andrei. De asemenea, au mai fost prezenţi membri ai Guvernului, precum vicepremierul Florin Georgescu, ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul de Externe, Andrei Marga, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, dar şi ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu.

Ziua Imnului Naţional a fost proclamată prin Legea nr. 99/1998, fiind sărbătorită în fiecare an la data de 29 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici