Antonescu transmite UDMR că nu are scuză pentru "complicitatea" cu actuala guvernare

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a transmis, marţi, un mesaj către UDMR, "singura formaţiunea serioasă şi frecventabilă din arcul guvernamental", spunând că nu există scuză pentru "complicitatea" cu actuala guvernare şi măsurile propuse de aceasta.

15 afișări
Imaginea articolului Antonescu transmite UDMR că nu are scuză pentru "complicitatea" cu actuala guvernare

Antonescu transmite UDMR că nu are scuză pentru "complicitatea" cu actuala guvernare (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Vreau să transmit întru totul respectuos şi încă amical un mesaj UDMR, singura formaţiune serioasă şi frecventabilă din arcul de guvernare: nu există scuze pentru complicitatea cu Traian Băsescu şi Emil Boc în faţa unei asemenea ofensive la adresa tuturor românilor", a spus Antonescu.

El a arătat că toţi cei care vor cauţiona planul propus de Traian Băsescu şi Emil Boc privind "ruinarea" societăţii româneşti vor plăti preţul politic mai devreme sau mai târziu.

"Din acest moment, noi la discuţii cu preşedintele Traian Băsescu şi cu premierul Emil Boc nu mai participăm şi toţi cei care vor cauţiona în acest moment intrarea acestui plan de ruinare a societăţii româneşti vor plăti preţul politic mai devreme sau mai târziu", a sus liderul liberal.

El a arătat că PNL nu acceptă împărţirea cetăţenilor români în cetăţeni de rangul întâi sau de rangul doi, în cei din sectorul privat sau în cei din sectorul public.

"Nu acceptăm, o repet, ca liberali, existenţa sau împărţirea cetăţenilor români în cetăţeni de rangul unu şi cetăţeni de rangul doi. Şi cei din sectorul privat care produc avuţia naţională şi cei din aparatul de stat sunt la fel de necesari şi la fel de responsabili, trebuie trataţi cu toată consideraţia, cu tot respectul şi cu toată respectarea drepturilor lor constituţionale", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici