Antonescu: Voicu a lipsit de la Guvern. Îmi menţin opinia că miniştrii PNL sunt "foarte cuminţi"

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că ştie de absenţa lui Mihai Voicu de la şedinţa de Guvern, pe care l-a chemat pentru a discuta despre mesajul PNL, însă în cazul celorlalţi miniştri liberali nu ştie care a fost motivul absenţei, dar îşi menţine părerea că "sunt foarte cuminţi".

174 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Voicu a lipsit de la Guvern. Îmi menţin opinia că miniştrii PNL sunt "foarte cuminţi"

Antonescu: Voicu a lipsit de la Guvern. Îmi menţin opinia că miniştrii PNL sunt "foarte cuminţi"

Antonescu a fost întrebat dacă ştie care este motivul pentru care mai mulţi miniştri PNL au lipsit de la şedinţa de Guvern.

"Există domnul Mihai Voicu, care este şi purtător de cuvânt al PNL, şi pe care l-am rugat eu, în măsura posibilităţilor, dacă poate să-şi lase înlocuitor la Guvern, să vină să discutăm despre comunicare şi să încercăm să conturăm un mesaj pentru dumneavoastră. De restul nu ştiu, dar asta nu-mi schimbă părerea că miniştrii liberali sunt foarte cuminţi", a răspuns Antonescu.

De asemenea, el şi-a exprimat convingerea că miniştrii PNL membri ai CSAT vor lua parte la şedinţa de la ora 15.00.

Mai mulţi miniştri liberali nu au fost prezenţi la începutul şedinţei de miercuri a Guvernului, unii dintre ei părăsind Palatul Victoria pentru a merge către sediul USL, în timp ce alţii, deşi aflaţi în clădirea Executivului, au rămas pe holuri pentru a discuta la telefon.

Aflaţi la Palatul Victoria înaintea şedinţei Executivului, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Mihai Voicu, şi ministrul Economiei, Varujan Vosganian, au părăsit Guvernul cu câteva zeci de minute înainte de începerea reuniunii.

De la începerea şedinţei au mai lipsit şi ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, ministrul Culturii, Daniel Barbu, şi ministrul Internelor, Radu Stroe, cel din urmă alegând să rămână pe holurile Guvernului pentru a discuta la telefon.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici