Aproape jumătate din cei 500 de membri ai Organizaţiei de tineret a UNPR Călăraşi au trecut la PSD

Aproape jumătate din cei 500 de membri ai Organizaţiei de tineret a UNPR Călăraşi au trecut, miercuri, la PSD, împreună cu preşedintele filialei şi cu Biroul Permanent, iar în zilele următoare se vor transfera şi ceilalţi membri.

266 afișări
Imaginea articolului Aproape jumătate din cei 500 de membri ai Organizaţiei de tineret a UNPR Călăraşi au trecut la PSD

Aproape jumătate din cei 500 de membri ai Organizaţiei de tineret a UNPR Călăraşi au trecut la PSD (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Un număr de 200 de membri ai Organizaţiei de tineret a UNPR Călăraşi au trecut, miercuri, la PSD, iar restul de 300 se vor transfera în zilele următoare, a anunţat preşedintele Organizaţiei de tineret a UNPR Călăraşi, Adrian Ilie.

Motivele principale sunt dezinteresul seniorilor partidului şi al preşedintelui UNPR Călăraşi faţă de problemele tinerilor şi faptul că pe listele de candidaţi nu a fost inclus niciun tânăr din organizaţie, figurând în schimb persoane care nu sunt membre ale formaţiunii.

"Alături de mine, la PSD, au venit 200 de tineri din UNPR. Motivele sunt clare, UNPR nu promovează tineri şi niciunul dintre noi nu ne aflăm pe lista de consilieri locali. Starea de nemulţumire din rândurile membrilor filialei este generalizată, iar plecările erau inevitabile. Nicolae Dragu, preşedinte al partidului, nu a ţinut cont niciodată de părerile noastre. Această plecare va aduce încă mie de voturi pentru candidatul USL la Primăria Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin", a declarat Adrian Ilie.

Liderul Organizaţiei de tineret PSD Călăraşi, Sergiu Manole, a declarat că membrii UNPR au fost primiţi în organizaţie şi sunt aşteptaţi să sprijine USL pentru câştigarea alegerilor.

Preşedintele Organizaţiei judeţene UNPR, primarul municipiului Călăraşi, care candidează pentru cel de-al patrulea mandat, Nicolae Dragu, a refuzat să prezinte un punct de vedere în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici