Ar trebui să candideze Liz Cheney la preşedinţie în 2024?

Unii locuitori din statul american Wyoming spun că Liz Cheney ar trebui să schimbe partidul dacă vrea să candideze la preşedinţie în 2024.

990 afișări
Imaginea articolului Ar trebui să candideze Liz Cheney la preşedinţie în 2024?

Hepta

Oamenii din Casper, Wyoming, şi-au împărtăşit părerile privind candidatura reprezentantul Liz Cheney, fiica fostului vicepreşedinte Dick Cheney din administraţia lui George W.Bush jr.,  la alegerile prezidenţiale din 2024.

„Nu, te rog, nu, nu, nu”, a spus o femeie. 

Dar un altul a spus: „Aş vota pentru ea. Avem nevoie de femei puternice, cu putere de decizie  şi corecte”.

Ideea că Cheney va candida la funcţia de preşedinte în 2024 a fost prezentată în mod repetat.

Republicana a spus recent, în iulie, că va lua o decizie cu privire la 2024. Cheney a declarat că vrea să facă orice pentru ca Donald Trump să nu mai ajungă vreodată în Biroul Oval.Cheney le-a cerut democraţilor şi independenţilor din Wyoming să-şi schimbe opţiunile şi să o voteze la alegerile primare de marţi, pe care le-a pierdut recent împotriva lui Harriet Hageman, candidatul susţinut de miliardarul Trump.  

„Chiar dacă o susţin, tot cred că [fostul preşedinte] Trump a făcut mai multe pentru Wyoming şi că am fost ruinaţi de noul nostru preşedinte [Biden]”, a declarat Tina pentru Fox News. Ea a spus că preferă să-l vadă pe Trump să candideze pentru realegere în 2024. 

O altă femeie, Sydney, a spus: „Cred că ar fi o opţiune grozavă pentru naţiunea noastră”.

Un bărbat, Lee, a spus: „Eşti fie de o parte, fie de cealaltă. Nu sunteţi amândoi”.

„Nu aş sprijini-o ca un hingher”, a spus un bărbat, Don, la Fox News

Frank  a spus: „Cred că vor fi prea multe lucruri în trecutul ei de care oamenii îşi vor aminti”.

Cheney a fost un critic deschis lui Trump. Ea a fost unul dintre cei 10 republicani care au votat să-l pună sub acuzare din cauza acţiunilor sale care au dus la atacul din 6 ianuarie 2021 asupra Capitoliului. În prezent, este vicepreşedintele comisiei Camerei care investighează revolta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici