Arad: Mihail Neamţu, pe locul doi cu 30,2 %, candidatul USL Flavius Măduţa a obţinut 51,7% - rezultate parţiale BEJ

Preşedintele Noua Republică, Mihail Neamţu, s-a clasat pe locul al doilea în cursa pentru un mandat de deputat în Colegiul 1 din Arad, obţinând 30,2 la sută din voturi, în timp ce contracandidatul său de la USL Flavius Măduţa a obţinut 51,7 procente, conform rezultatelor parţiale furnizate de BEJ.

1142 afișări
Imaginea articolului Arad: Mihail Neamţu, pe locul doi cu 30,2 %, candidatul USL Flavius Măduţa a obţinut 51,7% - rezultate parţiale BEJ

Arad: Mihail Neamţu, pe locul doi cu 30,2 %, candidatul USL Flavius Măduţa a obţinut 51,7% - rezultate parţiale BEJ (Imagine: Silviu Matei / MediafaxFoto)

Potrivit Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Arad, la ora 7.00 în judeţ erau numărate voturile pentru Camera Deputaţilor din 168 de secţii din cele 439, respectiv 38,2 la sută.

În Colegiul 1 pentru Camera Deputaţilor, în care au fost centralizate datele din 41,6 la sută dintre secţiile de votare, pe primul loc în opţiunile alegătorilor este Flavius Măduţa (USL), care a obţinut 51,7 la sută din voturi, în timp ce preşedintele Noua Republică, Mihail Neamţu, se află pe locul al doilea, cu 30,2 procente.

În Colegiul 2, unde au fost centralizate datele din 43,5 la sută dintre secţii, Lia Ardelean (USL) conduce cu 42,8 la sută, în timp ce fostul ministru al Muncii Claudia Boghicevici este pe locul al doilea, cu 36,6.

În Colegiul 3 au fost centralizate datele din 40,6 la sută dintre secţii, pe locul întâi fiind preşedintele organizaţiei municipale a PNL, Florin Galiş (USL), cu 43,1 procente, în timp ce preşedintele PDL Arad, Gheorghe Seculici (ARD), se află pe locul al doilea în opţiuni, cu 31,6 procente.

În Colegiul 4 au fost centralizate doar 25 la sută din secţii, iar pe primul loc este Mihăiţă Calimente (USL), cu 44,3 procente, în timp ce fostul prefect Călin Bibarţ (ARD) a obţinut 19,7 la sută, fiind clasat pe locul al doilea.

În Colegiul 5 pentru Camera Deputaţilor, Ciprian Luca (USL) conduce, având 54,8 la sută din voturi, iar vicepreşedintele CJ Arad Eusebiu Pistru este pe locul doi în opţiuni, cu 25,8 procente. În acest colegiu au fost centralizate doar 12,2 la sută dintre secţii.

În Colegiul deputaţial 6, unde au fost numărate voturile din jumătate dintre secţii, preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar (USL), a obţinut 52,7 procente, iar contracandidatul de la ARD, Marius Gondor, se află pe locul doi, cu 22,3 la sută.

În Colegiul deputaţial 7 au fost centralizate voturile din 61,7 la sută dintre secţii, iar Iustin Cionca (ARD) se află pe primul loc, cu 33,3 procente, în timp ce Avram Crăciun (USL) este pe locul al doilea doi, cu 32,3 procente.

În judeţul Arad, conform rezultatelor parţiale de la ora 7.00, cele mai multe voturi pentru Camera Deputaţilor au fost obţinute de USL, respectiv 45,15 procente, în timp ce ARD a obţinut 29,25 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici