Atât Udrea, cât şi Ministerul Turismului, au depus la Parchetul ICCJ plângeri împotriva lui Orban

Ministerul Turismului şi ministrul Elena Udrea au depus, marţi, la Parchetul ICCJ, plângeri împotriva preşedintelui Comisiei de anchetă privind cheltuielile de la MT Ludovic Orban, ca urmare a declaraţiilor acestuia conform cărora ministerul nu a avut bază legală pentru cheltuielile de publicitate.

28 afișări
Imaginea articolului Atât Udrea, cât şi Ministerul Turismului, au depus la Parchetul ICCJ plângeri împotriva lui Orban

Atât Udrea, cât şi Ministerul Turismului, au depus la Parchetul ICCJ plângeri împotriva lui Orban (Imagine: Mediafax Foto)

Ministerul Turismului a comunicat pentru MEDIAFAX că instituţia a depus plângere penală la Parchetul instanţei supreme împotriva deputatului PNL Ludovic Orban, pentru abuz în serviciu contra interesului public.

Tot marţi, ministrul Turismului, Elena Udrea, a trimis aceluiaşi parchet o plângere penală, în nume personal, în care Ludovic Orban este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi de calomnie.

Preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă în cazul ministrului Elena Udrea, Ludovic Orban (PNL), a declarat, în 13 august, la finalul audierilor din comisie, că Ministerul Turismului nu a avut bază legală pentru a efectua cheltuieli pentru activitatea de publicitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici