AUR şi USR se războiesc din nou pe Facebook. Deputat USR, despre George Simion: "Credeam că a plecat deja în Rusia să îl ajute pe Putin!"

Deputaţii USR şi AUR se jignesc din nou pe Facebook. Deputatul USR Iulian Bulai îl acuză pe George Simion, deputatul şi co-preşedintele AUR, că ar fi aservit regimului putinist de la Moscova.

531 afișări
Imaginea articolului AUR şi USR se războiesc din nou pe Facebook. Deputat USR, despre George Simion: "Credeam că a plecat deja în Rusia să îl ajute pe Putin!"

Sursa foto- Facebook - Iulian Bulai/George Simion

Deputatul USR Iulian Bulai a scris pe Facebook că "George Simion era astăzi în Parlament! A tăcut în ultimele zile. Credeam că a plecat deja în Rusia să îl ajute pe Putin!"

Deputatul şi co-preşedintele AUR, simţindu-se insultat, i-a dat replica, jignindu-l pe deputatul USR şi neagă că l-ar simpatiza pe preşedintele Rusiei pe care îl consideră un "criminal". 

"Băi băiatule, ce penibil eşti. Eu zic de doi ani de Putin(inclusiv zilele astea) că e criminal dar tu, Bulă, zici ceva de sutele de mii de români lipsiţi de educaţie în limba română?", a scris co-preşedintele AUR. 

Deputatul USR a continuat să-l şicaneze şi să-l acuze că ar fi un politician aservit regimului putinist: "George Simion ţi-a dat voie Putin să scrii asta? Când te întorci din Rusia să ne scrii". 

Iulian Bulai este Reprezentant al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei din 2019 şi deputat  în Parlamentului României din 2016 din partea partidului liberal şi progresist Uniunea Salvaţi România. După cum se observă din coperta paginii sale de Facebook, este adept al transparenţei politice şi susţine că aceasta nu este negociabilă pentru revoluţia bunei guvernări. 

George Simion este co-preşedintele partidului naţionalist Alianţa pentru Unirea Românilor şi deputat în Parlamentul României din 2020, iar acesta a negat deseori că partidul său ar fi aservit regimului putinist din Rusia după acuzaţiile politicienilor liberali. Deputatul naţionalist i-a insultat deseori pe membrii USR, folosind remarci ofensatoare. 

AUR şi USR s-au mai războit în mediul online şi în trecut. Un alt deputat USR i-a acuzat pe membrii AUR pentru atitudine totalitară, aservire faţă de regimul putinist, dar şi pentru că prin instigarea la nevaccinare se fac vinovaţi pentru moartea a 50.000 de români. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici