Deputat USR face acuzaţii la adresa AUR pe Facebook: "Sângele a 50.000 de români e pe mâinile voastre din cauza propagandei anti-vacciniste. La cât v-a dat ordin Putin să ajungeţi? 100 de mii? 200?"

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor a lansat un atac jignitor pe Facebook la adresa unui site din presă după ce acesta din urmă l-a catalogat drept "partid extremist". Un deputat USR i-a acuzat pe membrii AUR că ar fi susţinuţi de regimul lui Putin din Rusia.

592 afișări
Imaginea articolului Deputat USR face acuzaţii la adresa AUR pe Facebook: "Sângele a 50.000 de români e pe mâinile voastre din cauza propagandei anti-vacciniste. La cât v-a dat ordin Putin să ajungeţi? 100 de mii? 200?"

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor a lansat un atac la adresa unui site de presă după ce acesta l-a catalogat drept "partid extremist". Echipa site-ului respectiv şi-a exprimat motivele pentru care a făcut această afirmaţie, printre care actele de violenţă, asaltul împotriva parlamentului, minimalizarea Holocaustului.

AUR a postat pe pagina sa de Facebook provocarea "Haideţi să vedem care sunt cele mai toxice şi false „organe de presă”. 

Deputatul USR din Cluj, Radu Molnar, a intervenit, comparându-i pe membrii AUR cu nazişti şi comunişti: "V-aţi apucat de făcut liste? Predecesorii voştri nazişti şi comunişti ar fi mândri de voi."

Autorul paginii de Facebook i-a răspuns deputatului: "nu prea le ai cu istoria, nu?"

"Voi sunteţi cei care o repetaţi, deci m-aş uita în oglindă mai degrabă. Deşi vă înţeleg, e greu sa vă vedeţi faţa hîdă", a transmis deputatul USR. 

Autorul paginii AUR l-a acuzat dur pe deputat pentru restricţiile pandemice impuse: "nu ar fi cazul sa vorbiti...tocmai voi, cei care ati vrut sa instaurati dictatura sanitara in Romania. Sunteti o rusine!"

Deputatul USR a ripostat cu o altă acuzaţie gravă: "50 de mii de romani morţi. Morţi din cauza propagandei voastre anti-vacciniste. Sângele lor e pe mâinile voastre. La cât v-a dat ordin Putin să ajungeţi? 100 de mii? 200? Cu câte victime vă cumpăraţi intrarea la marea poartă de la Moscova?"

Comentariile au fost extrase integral. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici