Avocatul Cătălin Predoiu, propus în funcţia de ministru al Justiţiei

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a transmis, vineri, preşedintelui Traian Băsescu propunea de numire a avocatului Cătălin Predoiu în funcţia de ministru al Justiţiei.

28 afișări
Imaginea articolului Avocatul Cătălin Predoiu, propus în funcţia de ministru al Justiţiei

Avocatul Cătălin Predoiu, propus în funcţia de ministru al Justiţiei

"Primul-ministru Călin Popescu Tăriceanu a trimis, în această după-amiază (vineri - n.r.), preşedintelui Traian Băsescu propunerea privind nominalizarea lui Cătălin Marian Predoiu în funcţia de ministru al Justiţiei", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Absolvent al Facultăţii de Drept, Universitatea Bucureşti, în 1991, Cătălin Predoiu este avocat asociat la casa de avocatură Zamfirescu, Racoţi, Predoiu, fiind membru al Consiliului Baroului Bucureşti din 2003.

El este specialist în tranzacţii bancare şi financiare, asigurând servicii de asistenţă legală unor bănci şi unor clienţi instituţionali din acest domeniu, inclusiv cu privire la probleme legate de reglementări privind dreptul valutar şi controlul fiscal, metode de finanţare, contracte de credit şi proiecte de restructurare. Avocatul a obţinut doctoratul în domeniul băncilor comerciale, în 2004.

Cătălin Predoiu a predat drept comercial, ca lector, la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, în perioada 1994-2005, şi a urmat un program de instruire în practica dreptului comercial la Baroul din Caen (Franţa), în 1994.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici