Baconschi, despre revocarea sa: Cineva trebuie să plătească, voi plăti eu

Liderul PDL Teodor Baconschi a declarat, luni, comentând decizia privind revocarea sa că, în contextul actual, "cineva trebuie să plătească" iar acela va fi el, adăugând că a vorbit, în cursul zilei, cu preşedintele Traian Băsescu, iar acesta "nu era la curent că hârtia plecase pe traseu".

645 afișări
Imaginea articolului Baconschi, despre revocarea sa: Cineva trebuie să plătească, voi plăti eu

Baconschi, despre revocarea sa: Cineva trebuie să plătească, voi plăti eu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Cineva trebuie să plătească. Voi plăti eu", a spus Baconschi la Realitatea TV, referindu-se la contextul actual şi la decizia luată în cazul său.

Baconschi a menţionat că s-a interesat la "un coleg" despre discuţiile care au avut loc între liderii PDL, luni, şi a aflat că au existat "două critici minore" la adresa sa.

"Este o situaţie insolită şi în raport statutar, şi pe plan extern", a spus liderul PDL.

El a adăugat că va avea o discuţie şi cu preşedintele Traian Băsescu, cel mai probabil marţi după-amiază, la revenirea de la Bruxelles.

Baconschi a adăugat, răspunzând unei întrebări, că a discutat şi luni cu preşedintele. "Dânsul nu era la curent că hârtia plecase pe traseu", a spus el.

Liderul PDL a mai adăugat că ceea ce îşi doreşte este, pentru început, să se întoarcă "cu bine, acasă".

Întrebat de ce a şters de pe blog postarea în care a folosit exprimarea "mahalaua ineptă", Baconschi a spus: "L-am şters în momentul în care am văzut că a fost răstălmăcit".

În cursul după-amiezii însă, el a primit aceeaşi întrebare în timpul unei conferinţe de presă la Bruxelles, răspunzând: "Blogul meu? Habar nu am".

Premierul Emil Boc a declarat, luni, în Parlament, că a decis revocarea ministrului de Externe, Teodor Baconschi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici