Bănicioiu cere conducerii PSD să depună o moţiune de cenzură

Preşedintele TSD, deputatul Nicolae Bănicioiu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că va solicita conducerii PSD ca, la începutul sesiunii parlamentare din toamnă, să iniţieze şi să depună o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Tăriceanu, ca urmare a ineficienţei acestuia.

2 afișări
Imaginea articolului Bănicioiu cere conducerii PSD să depună o moţiune de cenzură

Bănicioiu cere conducerii PSD să depună o moţiune de cenzură

"Sunt total nemulţumit de Guvernul Tăriceanu II, ca şi de Guvernul Tăriceanu I. Ţara nu mai poate fi guvernată şi, în consecinţă, actualul Guvern trebuie să plece. Voi solicita conducerii PSD ca, la începutul sesiunii parlamentare următoare, să depună o moţiune de cenzură împotriva actualului Guvern", a declarat Bănicioiu.

Solicitarea deputatului PSD ar putea intra în discuţia conducerii partidului săptămâna viitoare, în cadrul unei întâlniri informale a liderilor social-democraţi, care ar putea avea loc pe 14-15 august, la Bran.

Şi preşedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat, luni, că democraţii ar putea iniţia din nou o moţiune de cenzură, dacă vor constata că în proiectul de buget pe anul 2008 apar "devieri" de la construcţia programului de guvernare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici