Banii necheltuiţi din campania de informare a Guvernului. Deputat PNL, către un coleg de la USR: Minţiţi mai josnic decât PSD

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, îi acuză pe cei de la USR că mint „mai josnic decât PSD”: „Aţi ajuns atât de jos, încât sunteţi mai populişti decât PSD. Ruşine”.

621 afișări
Imaginea articolului Banii necheltuiţi din campania de informare a Guvernului. Deputat PNL, către un coleg de la USR: Minţiţi mai josnic decât PSD

Banii necheltuiţi pentru campania de informare a Guvernului. Deputat PNL, către un coleg de la USR: Minţiţi mai josnic decât PSD

„Nu vă mai pute PSD acum? Aici scrie: autori Florin Roman şi Alfred Smonis. Mită la presă. Asta înseamnă acest amendament. Dacă radiourile locale nu au folosit aceşti bani, îi daţi la radiouri naţionale, să vă spună de bine în toată ţara”, spune Iulian Bulai.

Deputatul USR a solicitat respingerea unui amendament care prevede redistribuirea bugetelor campaniei de informare publică privind măsurile de prevenire şi limitare a răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2.

„Văd că dl. Bulai e şi procuror. El a vorbit de mită. Ruşine să vă fie. Opriţi-vă din acest populism deşănţat. Sunteţi nişte mincinoşi. (...) Minţiţi mai josnic decât PSD. Aţi ajuns atât de jos, încât sunteţi mai populişti decât PSD. Ruşine”, a replicat liderul deputaţilor PNL, Florin Roman.

Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD, spune că situaţia este „foarte interesantă”.

„Este foarte interesant să-i vedem pe reprezentanţii PNL şi USR, care de altfel ne anunţă că după alegeri vor încerca formarea unui nou guvern şi care azi se susţin în Parlament, cum se acuză de incompetenţă, de mită electorală şi de tot felul de năzbâtii”, a profitat de ceartă, Alfred Simonis.

Supus la vot, amendamentul a fost admis de Camera Deputaţilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
acuzaţii,
usr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici