Bannere pentru demisia Robertei Anastase, afişate în plenul Camerei Deputaţilor

Deputaţii PNL au postat, marţi, în sala de plen, înaintea şedinţei, patru bannere de culoare galbenă pe care scrie "Demisia", "80 nu este egal cu 170", "Anastase = fraudă" şi "Nu legiferăm furtul".

20 afișări
Imaginea articolului Bannere pentru demisia Robertei Anastase, afişate în plenul Camerei Deputaţilor

Bannere pentru demisia Robertei Anastase, afişate în plenul Camerei Deputaţilor (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Bannerele de circa doi metri înălţime au fost puse în partea dreaptă a sălii de plen, acolo unde stau de regulă deputaţii aparţinând grupului PNL.

Bannerele au fost desfăşurate iniţial de către staff-ul tehnic care deserveşte grupul PNL, dar au fost imediat strânse după ce secretarul general al Camerei Deputaţilor, Gheorghe Barbu, a solicitat acest lucru. Deputaţii PNL au intervenit şi au desfăşurat din nou bannerele. Pe cele patru bannere scrie: "Demisia", "80 nu este egal cu 170", "Anastase = fraudă" şi "Nu legiferăm furtul".

În momentul transmiterii acestei ştiri şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor îşi continuă dezbaterile începute cu puţin timp în urmă, în condiţiile în care bannerele sunt desfăşurate în partea dreaptă a sălii.

Şedinţa este condusă de Ioan Oltean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici