Barbu despre atacul cibernetic la Camera Deputaţilor: Nu pot să-mi dau cu părerea

„Nu pot să-mi dau cu părerea”, „nu mă afectează cu nimic” sau „vreau să vorbim de agricultură” - sunt răspunsurile ministrului Agriculturii, parlamentarul Florin Barbu, la întrebările legate de atacul cibernetic la Camera Deputaţilor.

63 afișări
Imaginea articolului Barbu despre atacul cibernetic la Camera Deputaţilor: Nu pot să-mi dau cu părerea

Barbu despre atacul cibernetic la Camera Deputaţilor: Nu pot să-mi dau cu părerea

Florin Barbu a fost întrebat, miercuri, dacă i-au fost furate date în urma breşei de securitate şi ce părere are despre această situaţie.

„Nu am nicio informaţie, nu am primit nicio informaţie, nu m-a anunţat nimeni că au fost luate date în momentul de faţă. Dacă aveţi dumneavoastră informaţii, eu nu ştiu”, a răspuns Barbu.

Întrebat mai departe cum i se pare această breşă de securitate, ministrul a răspuns: „vreau să vorbim de agricultură”.

Jurnalista a insistat cu întrebarea, în condiţiile în care atacul cibernetic l-a afectat pe ministru, în calitate de parlamentar.

„V-am spus, nu am aceste informaţii. Nu ştiu dacă am fost vizat”, a răspuns şi ministrul.

A umat o altă întrebare despre subiect, dar Barbu a spus doar: „Deci nu pot să vă dau acest răspuns. Îl rog pe colegul meu să vă dea răspuns pe partea de securitate cibernetică”. Când i s-a atras atenţia că întrebarea îi este adresată în calitate de parlamentar, Barbu a spus: „nu pot să-mi dau cu părerea, că nu am aceste atribuţii. În momentul de faţă pe mine nu mă afectează cu nimic”.

O breşă de securitate cibernetică a avut loc la Camera Deputaţilor, iar în acest moment nu există nicio solicitare de răscumpărare a datelor, preciza, luni, Secretariatul general al Camerei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici