Barna afirmă că există persoane pe lista de potenţiali miniştri prezentată de Orban care au probleme de integritate

Liderul USR, Dan Barna, a declarat marţi seara că sunt persoane pe lista de potenţiali miniştri propuşi pentru a face parte din Guvernul Orban care au probleme de integritate şi că decizia privind susţinerea pentru viitorul Executiv depinde de lista propusă de premierul desemnat.

221 afișări
Imaginea articolului Barna afirmă că există persoane pe lista de potenţiali miniştri prezentată de Orban care au probleme de integritate

Barna afirmă că există persoane pe lista prezentată de Orban care au probleme de integritate

”Nu o să dau numele respective, dar a existat la un minister, în mod particular, la care erau mai multe opţiuni enumerate, una dintre ele, de fapt la două, am ridicat nişte semne de întrebare din cunoştiinţele pe care le aveau colegii mei. (Erau probleme) să spunem de integritate”, a declarat Dan Barna, întrebat la Digi 24 dacă sunt persoane pe care nu le doreşte în viitorul guvern.

El a refuzat să spună la ce probleme de integritate se referă.

”Dacă v-aş spune, ar fi clar domeniul şi nu mi se pare fair, pentru că mi-a spus că oricum nu crede că o nominalizează. dacă o nominalizează, nu vom vota persoana respectivă, asta am transmis. Va fi un subiect delicat, pentru că nu vom vota în comisie. Decizia finală depinde de lista miniştrilor, asta nu a fost o figură de stil”, a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici