Băsescu a câştigat în diaspora cu peste 50%, urmat de Antonescu şi Geoană

Candidatul Traian Băsescu a câştigat cu peste 50% alegerile de duminică din diaspora, fiind urmat de Crin Antonescu şi, pe locul trei, de Mircea Geoană, până la acest moment, au declarat, luni dimineaţă, pentru MEDIAFAX, surse politice din rândul observatorilor acreditaţi la aceste alegeri.

14 afișări
Imaginea articolului Băsescu a câştigat în diaspora cu peste 50%, urmat de Antonescu şi Geoană

Preşedintele Traian Băsescu (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Centralizarea proceselor verbale cu rezultatul la scrutinul desfăşurat în diaspora se desfăşoară dificil, mai multe dintre procesele verbale fiind completate greşit şi retrimise pentru a fi completate corect la birourile electorale ale secţiilor de votare, au declarat sursele.

Potrivit acestora, aproximativ 60 de secţii de votare din diaspora mai trebuie să completeze procesele verbale corect şi să le trimită la Biroul Electoral.

Surse politice din cadrul observatorilor acreditaţi de partide susţin că, potrivit rezultatelor primite până în prezent, câştigătorul alegerilor din diasporă este, detaşat, Traian Băsescu. Acesta ar fi întrunit, potrivit rezultatelor existente până în prezent, peste 50%, fiind urmat de Crin Antonescu şi, în poziţia a treia, de Mircea Geoană.

Sursele citate susţin de asemenea că liderul PSD ar fi obţinut un scor mai mic pe Europa dar rezultate mai bune în Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici