Băsescu a convocat o şedinţă a CSAT pentru această săptămână

Preşedintele Traian Băsescu a convocat, pentru această săptămână, o şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

18 afișări
Imaginea articolului Băsescu a convocat o şedinţă a CSAT pentru această săptămână

Băsescu a convocat o şedinţă a CSAT pentru această săptămână (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Şedinţa CSAT va avea loc în contextul în care ministrul de Interne, Vasile Blaga, a demisionat din funcţie, demersul său survenind protestului poliţiştilor de vineri din faţa Administraţiei Prezidenţiale.

De altfel, urmare a protestului de vineri al poliţiştilor, preşedintele Traian Băsescu a renunţat la serviciile MAI. Decizia sa a fost urmată de gestul similar al premierului Emil Boc.

În ultimele zile, Traian Băsescu a fost văzut în Capitală conducând autoturismul său Logan şi oprind la semafoare. Şi premierul Emil Boc a parcurs, luni dimineaţă, distanţa dintre locuinţă şi sediul Guvernului escortat doar de maşini ale Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) şi a aşteptat culoarea verde a semaforului, poliţiştii care fluidizează traficul ieşind pe acest traseu abia după trecerea coloanei oficiale.

Precedenta şedinţă a CSAT s-a desfăşurat la 28 iunie, fiind purtate discuţii cu privire la combaterea evaziunii fiscale, a contrabandei şi a spălării banilor şi finanţării terorismului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici