Băsescu a discutat cu preşedintele sirian despre Omar Hayssam

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la finalul întâlnirii cu omologul său de la Damasc, Bashar al-Assad, că subiectul legat de situaţia omului de afaceri sirian Omar Hayssam a fost discutat.

52 afișări
Imaginea articolului Băsescu a discutat cu preşedintele sirian despre Omar Hayssam

Băsescu a discutat cu preşedintele sirian despre Omar Hayssam

Întrebat în legătură cu un acord între România şi Siria privind Justiţia, Băsescu a răspuns: "Înţeleg aluzia, a fost discutat subiectul Omar Hayssam".

Preşedintele Traian Băsescu şi-a început, luni, vizita oficială în Republica Arabă Siriană, cu o întrevedere cu omologul său, Bashar Al-Assad.

În cursul zilei de luni, şeful statului se va întâlni şi cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Siria.

Băsescu mai are programate întâlniri oficiale cu preşedintele Parlamentului şi cu preşedintele Consiliului de Miniştri.

Şeful statului va purta, marţi, discuţii cu conducerea Federaţiei Camerelor de Comerţ şi Industrie a Republicii Arabe Siriene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici