Băsescu a încălcat regulile CNA, la ieşirea de la urne, şi a fost scos din emisie de televiziuni

  • Traian Băsescu a votat în prima parte a zilei şi a făcut un gest pe care nu l-a mai facut niciodată de când votează. A spus numele partidului votat.
  • Fostul preşedinte a vorbit în faţa reporterilor şi a încălcat regulile CNA
7725 afișări
Imaginea articolului Băsescu a încălcat regulile CNA, la ieşirea de la urne, şi a fost scos din emisie de televiziuni

Băsescu a încălcat regulile CNA la ieşirea de la urne şi a fost scos din emisie de televiziuni

„Am dat un vot pentru dreapta, care nu poate să facă o majoritate fără PMP. Am votat PMP”, a spus Băsescu.
 
Traian Băsescu a declarat la ieşirea de la urne că a votat pentru dreapta, dezvăluind că opţiunea sa de vot a fost PMP. Astfel, fostul preşedinte a încălcat regulile CNA, care interzic promovarea numelor de partide politice la televizor în ziua alegerilor.
 
“Am dat un vot pentru dreapta, care nu poate să facă o majoritate fără PMP. Am votat PMP. Sunt probabil alegerile în care opţiunile sunt cel mai clar definite, stânga vrea să ducă banii în consum, dreapta vrea să ducă banii în dezvoltare. Opţiunea mea este pentru dezvoltarea ţării şi nu pentru consum. Din acest motiv am votat pentru dreapta”, a declarat Traian Băsescu.
 

Mediafax.ro prezintă la ora 21.00 primul primul exit-poll disponibil în România, pentru alegerile parlamentare 2020.

Rezultatele exit-poll-ului CURS-Avangarde vor fi anunţate duminică, la ora 21.00, imediat după închiderea urnelor de vot, pe site-ul mediafax.ro. Rezultatele de la exit-poll nu iau în calcul voturile din diaspora, sondajul fiind realizat doar pentru secţiile de votare de pe teritoriul României.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici