Băsescu a participat la întâlnirea coaliţiei pe tema bugetului de stat

Preşedintele Traian Băsescu a stat, marţi seară, aproximativ o oră, la Palatul Victoria, unde liderii PDL şi cei ai PSD s-au întâlnit pentru a discuta despre proiectul de buget pentru 2009.

18 afișări
Imaginea articolului Băsescu a participat la întâlnirea coaliţiei pe tema bugetului de stat

Băsescu a participat la întâlnirea coaliţiei pe tema bugetului de stat (Imagine: Mediafax Foto)

Conducerea coaliţiei PDL-PSD s-a reunit, la sediul Guvernului, în şedinţa Biroului Politic Coordonator al Coaliţiei, pe ordinea de zi aflându-se finalizarea proiectului bugetului de stat pe 2009, care urmează să fie adoptat săptămâna aceasta în şedinţa de Guvern.

Şedinţa a început în jurul 19.00, sub conducerea celor doi preşedinţi ai formaţiunilor aflate în coaliţia de guvernare, Emil Boc şi Mircea Geoană.

Citeşte şi

Băsescu: Nu reacţionez negativ dacă Guvernul îngheaţă salariile şi pensiile pentru şase luni

Geoană: PSD nu va fi de acord cu îngheţarea salariilor

Îngheţarea salariilor, discutată la nivelul Coaliţiei şi al Guvernului doar ca variantă de lucru

Guvernul vrea să propună partenerilor sociali moratoriul pe salarii

Hossu: Îngheţarea salariilor este imposibilă

Bobulescu: Cred că preşedintele Băsescu îşi depăşeşte atribuţiile

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici