Băsescu, aleşilor PDL: Nu puteţi cere reducerea pensiilor şi să nu renunţaţi la privilegii

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus parlamentarilor PDL, marţi, că nu pot cere pensionarilor să renunţe la o parte din pensie "câtă vreme unii nu renunţă la privilegii" şi că exemplul privind economiile trebuie să înceapă de la reprezentanţii puterii, relatează ziarul "Gândul" citând surse din PDL

27 afișări
Imaginea articolului Băsescu, aleşilor PDL: Nu puteţi cere reducerea pensiilor şi să nu renunţaţi la privilegii

Băsescu, aleşilor PDL: Nu puteţi cere reducerea pensiilor şi să nu renunţaţi la privilegii (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Nu puteţi cere pensionarilor să lase din pensii, câtă vreme unii nu renunţă la privilegii", le-a spus Băsescu parlamentarilor democrat-liberali, marţi, potrivit surselor citate de "Gândul".

La întâlnirea dintre şeful statului şi grupul parlamentar PDL, care s-a încheiat în jurul orelor 14.00, preşedintele le-a spus reprezentanţilor puterii că exemplul privind economiile trebuie să înceapă cu ei înşişi.

"PDL şi-a asumat răspunderea programului de reformă şi trebuie să dea exemplu dacă doreşte susţinerea populară a reformelor. Am auzit pe la televizor tot felul de idei năstruşnice: că să privatizăm tot ce avem. Bun şi la anul din ce plătim pensiile şi salariile?", a spus Băsescu, potrivit ziarului "Gândul".

Băsescu a cerut, marţi, în întâlnirea cu parlamentarii PDL la care au participat şi premierul şi o serie de miniştri, ca demnitarii care sunt acţionari la diverse societăţi să renunţe la afaceri, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse participante la discuţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici