Băsescu: Avansările în grad ale ofiţerilor în rezervă sau retragere nu aduc avantaje

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la un eveniment la care au participat Anghel Iordănescu, Gabriel Oprea şi Neculai Onţanu, proaspăt avansaţi în grad de către şeful statului, că aceste avansări reprezintă un gest simbolic şi nu aduc avantaje materiale.

433 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Avansările în grad ale ofiţerilor în rezervă sau retragere nu aduc avantaje

Băsescu: Avansările în grad ale ofiţerilor în rezervă sau retragere nu aduc avantaje (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preşedintele a participat la manifestările organizate de Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere "Alexandru Ioan Cuza" cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României, la Cercul Militar Naţional.

La eveniment au fost prezenţi, printre alte cadre militare, Anghel Iordănescu, Gabriel Oprea şi Neculai Onţanu, foşti social-democraţi, care şi-au anunţat, recent, sprijinul pentru candidatura lui Traian Băsescu pentru un nou mandat de preşedinte.

În discursul rostit la eveniment, Băsescu a ţinut să menţioneze că avansările în grad ale ofiţerilor în retragere şi rezervă sunt un gest simbolic, de recunoştinţă, care nu implică avantaje materiale pentru cei vizaţi.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, peste 50 de decrete privind înaintarea în grad sau acordarea de grade unor cadre militare din MApN, printre acestea numărându-se Neculai Onţanu, primarul Sectorului 2 şi parlamentarii Gabriel Oprea şi Anghel Iordănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici