Băsescu: Dacă PSD contestă alegerile, va fi extrem de penibil - VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, că dacă PSD va contesta rezultatul alegerilor va deveni "extrem de penibil".

33 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dacă PSD contestă alegerile, va fi extrem de penibil - VIDEO

Băsescu: Dacă PSD contestă alegerile, va fi extrem de penibil (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Traian Băsescu a mai spus că l-a sunat pe contracandidatul său, Mircea Geoană, "ca un gest de politeţe", refuzând să ofere detalii despre discuţia cu acesta.

Întrebat despre o eventuală contestare a rezultatului alegerilor de către PSD, Băsescu a apreciat că acest lucru ar face PSD să devină "extrem de penibil".

"Este posibil un singur lucru: să devină extrem de penibili. Şi aşa au fost penibili ştiind, parte din oamenii din stafful lui Mircea Geoană că au făcut presiuni să i se pună cifre mai mari, iar astăzi toţi ne răcorim pe institutele de sondaj, dar este arhicunoscut faptul că în toate partidele există oameni care comunică cu toate institutele de sondare a opiniei publice", a adăugat Băsescu.

Video Stirileprotv.ro

Traian Băsescu a obţinut, la scrutinul de duminică, 50,33% din voturi, iar Mircea Geoană 49,66%, potrivit rezultatelor finale, dar încă nevalidate, anunţate, luni, de purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că fraudele de la alegeri obligă PSD să conteste scrutinul prezidenţial de duminică, susţinând că românii l-au ales pe Mircea Geoană, dar că aparatul de stat al lui Traian Băsescu încearcă să-l scoată pe actualul preşedinte învingător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici