Băsescu, după condamnarea lui Constantin Niţă: Cine nu sare primeşte condamnare

Fostul preşedinte PMP, Traian Băsescu, a comentat, pe Facebook, condamnarea fostului ministru al Energiei Constantin Niţă, precizând că afaceristul Tiberiu Urdăreanu l-a denunţat pe acesta, Niţă fiind condamnat, în timp ce Ludovic Orban, denunţat tot de Urdăreanu, a fost achitat.

7747 afișări
Imaginea articolului Băsescu, după condamnarea lui Constantin Niţă: Cine nu sare primeşte condamnare

Băsescu, după condamnarea lui Constantin Niţă: Cine nu sare primeşte condamnare

"Cine nu sare primeşte condamnare. Omul de afaceri Urdăreanu l-a denunţat pe fostul ministru Constantin Niţă că i-a cerut şpagă şi Constantin Niţă a fost condamnat la patru ani de închisoare. Tot omul de afaceri Urdăreanu l-a denunţat şi pe Ludovic Orban că i-a cerut şpagă, dar Ludovic Orban a fost achitat. Abia acum înţelegem de ce Sică Mandolină a devenit un „om de nădejde” care merită să facă denunţuri pentru înaltă trădare. Şi, uite aşa, cine nu sare primeşte condamnare", a scris, pe Facebook, Traian Băsescu.

Fostul ministru al Energiei, Constantin Niţă, a fost condamnat, joi, de instanţa supremă la 4 ani de închisoare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care e acuzat că ar fi primit bani de la afaceristul Tiberiu Urdăreanu. Decizia e definitivă. Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis, joi, să menţină decizia din primă instanţă, şi anume pedeapsa de 4 ani de închisoare pentru fostul ministru al Energiei, Constantin Niţă. Instanţa a mai decis, în cazul acestuia, menţinerea sechestrului până la suma de 303.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici