Băsescu îl felicită pe Iohannis şi îi urează succes în exercitarea mandatului

Preşedintele Traian Băsescu îl felicită pentru victoria în alegerile prezidenţiale pe Klaus Iohannis şi îi urează succes în exercitarea mandatului de preşedinte al României.

19941 afișări
Imaginea articolului Băsescu îl felicită pe Iohannis şi îi urează succes în exercitarea mandatului

Băsescu îl felicită pe Iohannis şi îi urează succes în exercitarea mandatului (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, îl felicită pentru victoria în alegerile prezidenţiale pe domnul Klaus Werner Iohannis şi îi urează succes în exercitarea mandatului de preşedinte al României", se arată într-un comunicat transmis, luni, de Administraţia Prezidenţială.

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost votat de 6.242.825 dintre alegători, în timp ce Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a fost votat de 5.211.097 de alegători.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici