Băsescu: În criza din Algeria, noi nu am avut o problemă de informaţie, ci de corectă procesare

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că, în criza ostaticilor din Algeria, România nu a avut o problemă de informaţie, ci "de corectă procesare".

204 afișări
Imaginea articolului Băsescu: În criza din Algeria, noi nu am avut o problemă de informaţie, ci de corectă procesare

Băsescu: În criza din Algeria, noi nu am avut o problemă de informaţie, ci de corectă procesare (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

În legătură cu faptul că România nu are în prezent ambasador în Algeria, preşedintele Băsescu a spus că în crica ostaticilor acolo se afla cel mai bun om într-un asemenea context, respectiv fostul adjunct al SIE, Marcel Alexandru, însărcinat cu afaceri a.i. al ambasadei.

"Noi nu am avut o problemă de informaţie, ci de corectă procesare", a mai spus Traian Băsescu.

Anterior, preşedintele a spus că, în criza din Algeria, Guvernul nu avea altceva de făcut decât să culeagă informaţii prin SIE.

"Aici nu era decât o chestiune de procesare a informaţiilor pe care ţi le dădeau alţii. (...) N-aş vrea ca emblema a ceea ce s-a întâmplat acolo să rămână un ministru în cămaşă sau un purtător de cuvânt cu pulover pe gât", a afirmat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici