Băsescu, invitat de onoare la Forumul Economic Eurasiatic de la Istanbul

Preşedintele Traian Băsescu a avut, luni, la Palatul Cotroceni, o întrevedere cu Akkan Suver, preşedintele Fundaţiei "Marmara Group", acesta adresându-i invitaţia de a participa, ca invitat de onoare, la ediţia din 2013 a Forumului Economic Eurasiatic de la Instanbul.

326 afișări
Imaginea articolului Băsescu, invitat de onoare la Forumul Economic Eurasiatic de la Istanbul

Traian Băsescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Domnul Akkan Suver i-a adresat preşedintelui României invitaţia de a participa, ca invitat de onoare, la Cea de-a XVI-a ediţie a Forumului Economic Eurasiatic, care va avea loc în 2013, la Istanbul - Republica Turcia", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei.

Preşedintele Băsescu a spus că "România este un mare susţinător al Fundaţiei «Marmara Group» pentru că, de multe ori, astfel de organizaţii pot netezi drumul unor investiţii importante, permiţând o abordare mai relaxată decât contactele la nivel interstatal", mai relatează comunicatul Preşedinţiei.

Fundaţia pentru cercetări strategice şi sociale "Marmara Group", înfiinţată în 1985 la Istanbul, îşi propune întărirea cooperării între regiunile vecine Turciei – UE, Balcanii, Orientul Mijlociu, Caucazul, Asia Centrală.

Printre membrii fundaţiei se numără foştii şi actuali lideri ai Turciei – preşedinţi, premieri, şefi ai statului major al armatei, miniştri, lideri ai partidelor politice.

Fundaţia are ca obiective cultivarea relaţiilor cu oficiali ai ţărilor din regiunile menţionate, participând şi la organizarea Forumului Economic Eurasiatic.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici