Băsescu nu ştie despre schimburi de pachete suspecte la Kogălniceanu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, în staţiunea Covasna, pentru corespondentul MEDIAFAX, că nu are cunoştinţă despre presupusul schimb de "pachete" suspecte de la baza Mihail Kogălniceanu.

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu nu ştie despre schimburi de pachete suspecte la Kogălniceanu

Băsescu nu ştie despre schimburi de pachete suspecte la Kogălniceanu

Potrivit preşedintelui, baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu a fost deschisă vizitării pentru jurnaliştii străini şi pentru toate instituţiile, imediat ce au apărut "semne de întrebare legate de utilizarea acestei baze".

Întrebat despre presupusul schimb de "pachete" suspecte de la baza Mihail Kogălniceanu, Băsescu a zâmbit şi a declarat că nu are informaţii despre acest aspect, însă baza aeriană a fost pusă la dispoziţia presei internaţionale şi a tuturor instituţiilor imediat ce au existat întrebări legate de utilizarea acesteia.

Un oficial român de rang înalt a declarat, sub acoperirea anonimatului, că a asistat la un schimb de "pachete" suspecte la baza americană de la Mihail Kogălniceanu, despre care crede că erau suspecţi de terorism, relatează Washington Post, în ediţia electronică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici