Băsescu: Nu voi încerca nicio alianţă politică pentru turul al doilea

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la sediul său de campanie, că opţiunea sa este de a nu încerca nicio alianţă politică în perspectiva turului doi al alegerilor prezidenţiale, singurul aliat pe care şi-l doreşte fiind românul.

29 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu voi încerca nicio alianţă politică pentru turul al doilea

Băsescu: Nu voi încerca nicio alianţă politică pentru turul al doilea (Imagine: Adi Pîclişan/Mediafax Foto)

"Opţiunea mea rămâne ca, aşa cum am făcut-o întotdeauna, să nu încerc nicio alianţă politică în perspectiva alegerilor din 6 decembrie. Singurul aliat pe care mi-l doresc cu toată sinceritatea este românul, românul de care astăzi prea puţin politicieni mai au grijă", a spus Băsescu.

El a adăugat că îi asigură pe români că alianţa cu el va forţa în continuare clasa politică să se reformeze.

"Îi asigur pe români că alianţa cu mine este o alianţă care va continua să forţeze clasa politică pentru reformarea ei înseşi şi, în acelaşi timp, pentru modernizarea statului român", a spus preşedintele Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici