Băsescu: Să nu politizăm execesiv comportamentul parlamentarilor români

Preşedintele Traian Băsescu şi-a exprimat, joi, speranţa că vom reuşi să nu politizăm execesiv comportamentul europarlamentarilor români şi ca aceştia să se coreleze cu Parlamentul naţional.

17 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Să nu politizăm execesiv comportamentul parlamentarilor români

Băsescu: Să nu politizăm execesiv comportamentul parlamentarilor români (Montaj foto)

Băsescu participă la ceremonia de înmânare a certificatelor doveditoare ale noilor europarlamentari români aleşi.

Şeful statului a menţionat că nu toţi europarlamentarii care reprezintă România sunt la fel, "însă toţi sunt români".

El şi-a exprimat convingerea că toţi europarlamentarii români vor reuşi să aibă o poziţie care să fie întotdeauna în favoarea României.

"În Parlamentul European trebuie găsită întotdeauna soluţia care să mulţumească cele 21 de state, dar obligaţia dumneavostră e să negociaţi între grupurile parlamentare, chiar dacă sunteţi din grupuri parlamentare diferite", a declarat Băsescu, spunându-le europarlamentarilor că le stă la dispoziţie în cazul în care vor avea nevoie de sprijinul său.

La un moment dat, în timpul discursului său, preşedintele l-a avertizat, râzând, pe liderul PRM Corneliu Vadim Tudor că îl evacuează din sală.

După încheierea discursului şefului statului, cei prezenţi au ciocnit o cupă de şampanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici