Băsescu semnează decretele de numire ca interimari în fostele portofolii PSD pentru miniştrii PDL

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretele de numire, ca interimari, în funcţiile deţinute, anterior, de social-democraţi, pentru miniştrii PDL.

68 afișări
Imaginea articolului Băsescu semnează decretele de numire ca interimari în fostele portofolii PSD pentru miniştrii PDL

Băsescu semnează decretele de numire ca interimari în fostele portofolii PSD pentru miniştrii PDL (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedinţia anunţă că şeful statului a semnat decretul pentru constatarea vacanţei unor posturi de membru al Guvernului, prin care se ia act de demisia lui Cristian Diaconescu, Ecaterina Andronescu, Marian Sârbu, Ilie Sârbu, Ion Bazac, Nicolae Nemirschi, Constantin Niţă, Victor-Viorel Ponta.

De asemenea, Băsescu a semnat desemnarea ca miniştri interimari pentru

Emil Boc - Educaţie,

Gheorghe Pogea - Muncă,

Gabriel Sandu - Comunicaţii,

Radu Mircea Berceanu - Agricultură,

Elena Gabriela Udrea - Mediu,

Cătălin Marian Predoiu - Afaceri Externe,

Adriean Videanu - Sănătate,

Sorina Luminiţa Plăcintă - Relaţia cu Parlamentul.

Guvernul s-a reunit, joi seara, pentru prima dată după demisia miniştrilor PSD, la reuniune fiind prezenţi miniştrii PDL şi secretari de stat care reprezintă ministerele conduse până în prezent de către social-democraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici