Băsescu spune că a aflat joi seară de asocierea fratelui său

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Botoşani, că a aflat joi seară că fratele său este asociat într-o firmă cu fiica unui director în Ministerul Economiei şi cu un fost locţiitor al Departamentului Armamente din MApN şi că i-a sugerat să se retragă.

62 afișări
Imaginea articolului Băsescu spune că a aflat joi seară de asocierea fratelui său

Preşedintele Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Dacă de adversari şi de duşmani te poţi apăra, de frate mai greu", a spus preşedintele.

Şeful statului a adăugat că după ce a aflat despre implicarea acestuia într-o firmă a discutat cu el şi i-a cerut să se retragă.

"Abia astă-noapte (n.r. joi noapte) am aflat că el a intrat într-o firmă. Am purtat o discuţie cu el şi i-am sugerat să se retragă. Dacă m-ar fi întrebat înainte i-aş fi spus să nu o facă", a declarat Traian Băsescu după ce a participat la o întâlnire cu reprezentanţii administraţiei locale din judeţul Botoşani.

Preşedintele Traian Băsescu i-a cerut fratelui său să se retragă dintr-o firmă în care acesta este asociat cu fiica unui director în Ministerul Economiei şi cu un fost locţiitor al Departamentului Armamente din MApN, precizând că societatea respectivă nu a fost implicată în contracte militare.

Presa a relatat despre această firmă, Defense, Security and Intelligence CO - Desintco SRL, sugerând că ar putrea fi implicată în diverse contracte militare şi că ar fi un conflict de interese, dat fiind că şeful statului conduce CSAT.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici