Băsescu vrea să se adreseze Parlamentului, în 21 septembrie, pe teme actuale de politică internă

Şeful statului, Traian Băsescu, a transmis, luni, o scrisoare preşedinţilor celor două Camere, informându-i că doreşte să adreseze Parlamentului, în 21 septembrie, un mesaj pe probleme actuale de politică internă.

62 afișări
Imaginea articolului Băsescu vrea să se adreseze Parlamentului, în 21 septembrie, pe teme actuale de politică internă

Băsescu vrea să se adreseze Parlamentului, în 21 septembrie, pe teme actuale de politică internă

Potrivit unui comunicat transmis de Administraţia Prezidenţială, şeful statului a trimis, luni, o scrisoare în acest sens preşedintelui Senatului, Dan Geoană, şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

"În temeiul art. 88 şi art. 65 alin. 2, lit. a) din Constituţia României, precum şi al art. 1 din Regulamentul şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, vă aduc la cunoştinţă faptul că doresc să adresez Camerelor reunite ale Parlamentului un mesaj pe probleme actuale de politică internă", precizează Băsescu, în scrisoare.

Băsescu propune data de 21 septembrie pentru această şedinţă a Parlamentului.

"Având în vedere condiţionările agendei de lucru, vă propun data de 21 septembrie 2010, la o oră pe care o veţi stabili dumneavoastră", le-a scris şeful statului preşedinţilor celor două Camere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici