BEC a anulat alegerile din Sinteşti

Biroul Electoral Central (BEC) a anunţat, joi, anularea alegerilor de duminică din comuna Vidra, care include şi satul Sinteşti, şi repetarea scrutinului în 15 iunie, anunţul fiind primit cu urale, dar şi cu huiduieli de localnicii aflaţi în stradă în sat, în funcţie de tabăra căreia îi aparţin.

101 afișări
Imaginea articolului BEC a anulat alegerile din Sinteşti

BEC a anulat alegerile din Sinteşti (Imagine: arhiva Mediafax Foto)

Localnicii care susţin anularea alegerilor au strigat la ceilalţi "Hoţii!".

BEC a decis anularea alegerilor din toate cele cinci secţii de votare din Vidra, între care şi Sinteşti.

Locuitori din Sinteşti au ieşit în stradă, începând de luni, pentru a protesta faţă de faptul că nu au putut să voteze.

La Sinteşti, şi joi dimineaţă au ieşit în stradă aproximativ o sută de persoane, nemulţumite că nu au putut să îşi exercite dreptul de vot la alegerile din 1 iunie, pentru că nu s-a aprobat prelungirea votării peste ora 21.00.

O situaţie similară s-a înregistrat la Ştefăneşti, unde au fost busculade chiar şi în ziua votului şi unde BEC a decis, miercuri, anularea scrutinului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici