Berceanu, despre o alianţă PDL-PNL: E posibil orice

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, luni, referitor la o eventuală alianţă PDL-PNL, că "e posibil orice", arătând că în politica românească din ultimii 20 de ani s-a văzut că nu mai exisă vreo variantă care să fie imposibilă sau de nediscutat.

14 afișări
Imaginea articolului Berceanu, despre o alianţă PDL-PNL: E posibil orice

Berceanu, despre o alianţă PDL-PNL: E posibil orice (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Sigur că e posibil orice. Eu cred că s-au văzut atâtea lucruri în politica românească în ultimii 20 de ani încât nu cred că mai există vreo variantă care să fie imposibilă sau să fie de nediscutat, dar, după câte ştiu eu, nu s-a discutat nimic de genul ăsta", a spus Berceanu.

El a făcut aceste precizări înainte de şedinţa BPN al PDL.

Europarlamentarul Cristian Preda a scris dumincă, pe blog, că PNL şi PDL ar putea forma împreună o majoritate coerentă, apreciind însă că liderul liberal Crin Antonescu greşeşte din vanitate şi amnezie când spune că nu va guverna cu nici o fracţiune a FSN.

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, luni, că a susţinut şi "susţine tot timpul" o alianţă PDL-PNL, arătând că el crede "într-o separare a apelor din punct de vedere ideologic şi doctrinar - pe stânga PSD cu cine vrea, pe dreapta PDL cu PNL".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici