Berceanu: În campanie s-a minţit prin omisiune, partidele n-au spus că mergem spre prăpastie

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat pentru ziarul "Gândul", că în campania electorală nu a existat niciun partid atât de "sinucigaş" încât să spună că "ne ducem spre prăpastie", democrat-liberalul apreciind că este vorba despre "minciună prin omisiune".

20 afișări
Imaginea articolului Berceanu: În campanie s-a minţit prin omisiune, partidele n-au spus că mergem spre prăpastie

Berceanu: În campanie s-a minţit prin omisiune, partidele n-au spus că mergem spre prăpastie (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"A fost o minciună prin omisiune. Adică n-a existat un partid atât de «sinucigaş» (...), să iasă şi să spună că este extraordinar de rău şi că ne ducem spre prăpastie", a spus Berceanu, citat de "Gândul".

Berceanu a mai spus că dacă am fi fost în campanie şi acum, "minciuna prin omisiune" ar fi fost folosită în continuare, se arată în materialul publicat de "Gândul".

"Şi acum putea să mai meargă şase luni sau un an. (...) Probabil că, dacă erau alegeri acum, ar mai fi ţinut până după alegeri, într-un fel, situaţia", a continuat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici