Biciclete cu însemne ARD, oferite cadou municipalităţii din Alba Iulia de un candidat la Parlament - FOTO

Candidatul ARD la Camera Deputaţilor în Colegiul 1 din Alba, Dorin Nistor, a donat miercuri 15 biciclete administraţiei locale din Alba Iulia, acestea purtând în partea din faţă inscripţii în culorile ARD, cu numele acestuia şi cu mesajul "ARDem calorii".

276 afișări
Imaginea articolului Biciclete cu însemne ARD, oferite cadou municipalităţii din Alba Iulia de un candidat la Parlament - FOTO

Biciclete cu însemne ARD, oferite cadou municipalităţii din Alba Iulia de un candidat la Parlament (Imagine: Dan Lungu/ Mediafax)

Candidatul ARD pentru Colegiul 1 la Camera Deputaţilor din judeţul Alba, Dorin Nistor, a donat miercuri administraţiei locale din Alba Iulia 15 biciclete care să fie folosite gratuit de localnici pentru plimbări prin municipiu, acestea având un coş în partea din faţă, cu o inscripţie în culorile ARD, cu mesajul "ARDem calorii pentru o inimă sănătoasă", cuvântul inimă fiind înlocuit de conturul unei inimi asemănătoare celei care apare în sigla ARD.

De asemenea, este inscripţionat mesajul "Bicicletă donată municipiului Alba Iulia de Dorin Nistor".

Bicicletele au fost primite de primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, coleg de partid cu Dorin Nistor, edilul precizând că municipalitatea urmează să le pună la dispoziţie gratuit localnicilor sau turiştilor care vor să facă plimbări în zona istorică din Alba Iulia.municipalităţii din  de un

Întrebat dacă nu este o acţiune electorală, Hava a spus că îl bucură această donaţie şi aşteaptă "pe oricare candidat, de oriunde, să facă gestul ăsta".

La rândul său, Dorin Nistor a declarat că a cumpărat bicicletele cu 6.000 de lei şi a dorit să le ofere municipalităţii pentru a fi folosite gratuit de cei care vor să viziteze oraşul şi să facă sport, precizând că în primăvară vrea să doneze alte 15 biciclete.

"Ideea mea a pornit în primul rând de la mine. Îmi place să merg cu bicicleta, o fac cât de des pot. Stau într-o altă parte a oraşului şi mi-am dat seama că este greu să ajungi aici cu bicicleta, din cauza traficului. Cred că astfel oamenii au posibilitatea de a vizita cetatea din Alba Iulia cu bicicleta", a spus Nistor.

Întrebat de ce bicicletele poartă inscripţii în culorile ARD, Nistor a spus este o "coincidenţă" şi că acest lucru nu trebuie privit ca un gest electoral.

Dorin Nistor candidează din partea ARD la Camera Deputaţilor în Colegiul 1, care are în componenţă municipiul Alba Iulia şi comunele din jurul acestuia.

În ultima perioadă, în Alba Iulia au fost afişate panouri în care Nistor apare alături de primarul Mircea Hava, liderul PDL Alba,având în fundal o imagine din Cetatea Vauban şi mesajul "Din inimă pentru Alba", iar cuvântul inimă este înlocuit de conturul unei inimi asemănătoare celei din sigla ARD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici