Biden i s-a adresat lui Ponta, la final, cu apelativul "preşedinte"

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, i s-a adresat premierului Victor Ponta cu apelativul "preşedinte", la finalul discuţiei avute, miercuri, la Palatul Victoria.

3210 afișări
Imaginea articolului Biden i s-a adresat lui Ponta, la final, cu apelativul "preşedinte"

Joe Biden şi Victor Ponta (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Domnule preşedinte, mulţumesc pentru angajamentul dumneavoastră de a întări relaţiile noastre, pentru munca dumneavoastră pentru a face viitorul nostru şi mai bun. Dumnezeu să binecuvânteze poporul român, Dumnezeu să binecuvânteze America şi Dumnezeu trebuie să protejeze trupele noastre, române şi americane din Afganistan", i-a spus Biden lui Ponta la finalul vizitei.    

Întrebat ulterior, la Antena 3, cum comentează faptul că oficialul american i s-a adresat cu "preşedinte", Ponta a răspuns: "Nu ştiu, nu-mi dau seama şi nu pot să interpretez decât într-un singur mod, acela al faptului că SUA - cum de altfel a transmis mai clar domnul Biden la Cotroceni, «îi mulţumim lui TTraian Băsescu îi urăm succes în activitatea postpolitică, dar România este importantă pentru noi şi vom avea aici parteneri pe care ne bazăm în continuare». Eu aşa am văzut şi nu cred că e vorba aici de o polemică politică, ci de un pragmatism şi o seriozitate a relaţiilor care nu depind de un om, ci de modul în care noi toţi ne comportăm în această relaţie", a spus Ponta.

Vicepreşedintele american a discutat la Guvern cu premierul Victor Ponta şi o parte dintre miniştri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici